divendres, 16 de juliol del 2010

NOU BARRIS Visita MUHBA


La visita del museu Va ser una experiència bonica ja que vam aprendre molt de l'era de l'imperi romà.
Vam baixar a l'any 12 A.C També escoltem en aquests controls auditius perquè ens expliquin de cada objecte que havia en el museu, cada objecte tenía un numero i en una part ens van explicar com feien el vi, també van dir que en les festes els nens podien beure vi perquè abans el vi era bo per a la salut. Després vam veure com era el seu mètode de rentar les seves robes, tintar-les també. Les cases les construïen de fang.

Tenien un lloc de descans com una piscina.

Valery, Joshy, Mamadou, Kent y Miguel.

NOU BARRIS Visita bombers



Excursió al parc de bombers:

Tot va començar el dia 7 de juliol quan ens dirigim al parc de bombers on ens van atendre molt bé.

Després de situar-nos en la sala on ens van ensenyar les normes de seguretat, comportaments en el carrer i el que hem de fer quan tenim un incendi en la casa.

Després d'un temps ens van dur al pati per a permetre'ns jugar amb la mànega que llança aigua, en la qual els meus companys i jo ens divertim molt.

Més tard vam anar a la part on es trobava la guàrdia urbana en el qual ens van permetre pujar a un cotxe i al final després de baixar del cotxe ens van regalar un llibre i un imant per a enrecordar-nos sempre de cridar-los quan els necessitem

Escrit per el grup 3, format per:
Kevin
Juan Carlos
Isamar
Franklin

NOU BARRIS Excursió centre cívic

Va ser una excursió bella, vam anar al centre cívic. Quan vam arribar , hi havien nois d'altres biblioteques per a gaudir de danses d'aquest país i nois d'uns 17 a 20 anys estaven ballant i els quals volien aprendre a ballar. Ells els ensenyaven amb gust . Molts nois es van decidir a ballar i a seguir amb aquesta bella musica. Van fer interpretacions com Shakira . Una noia Va ballar i Movia els seus malucs. També van fer interpretacions del rei del pop Michael Jackson ballant i les seves interpretacions van ser excel•lents a tots els de la biblioteca nou barris. Va ser espectacular i esperem que es torni a repetir aquest passeig...
NOM: BELEN♥ARON♣Y KAREN ◘MARCO•Y SUARO♦...

NOU BARRIS Dia a la platja






La platja

El dimarts vam anar a la platja vam jugar a voleibol i a la platja vam nedar. Per esmorzar vam menjar un entrampà, per tornar vam agafar el metro per arribar al casal.

Luis Fernando
Mamadou toure
Anaid
Jherico
Xudong