dijous, 22 de juliol del 2010

Districte Horta i Guinardó- Taller de fotografia









El dijous 8 de juliol els joves de la Biblioteca Mercè Rodoreda vam anar a visitar el CC Guinardó on feien una Mostra de joves artistes. Allà vem fer un Taller de fotografia amb una tallerista que ens va ensenyar moltes coses. Aquí deixem algunes de les imatges del dia.

Poble Nou Sant Marti Districte 10

VISITA ALS BOMBERS DE BARCELONA



La visita als bombers va ser entretanida, la xerrada va ser educativa, ens van informar de que fer en els casos de emergència, ensenyant-nos telèfons els quals contactar en cas d’urgència. Va venir també la Guardia Civil. Els oficials van ser molt simpàtics i amables, ens van deixar pujar als cotxes oficials, tot una experiència i també ens van deixar jugar amb la manega a pressió dels bombers. Vam acabar tots fresquets!!!!

Aida: " Va ser una sortida divertida, ens van ensenyar coses interesants els bombers. Ens vam mullar amb la manega d'on sortia molta aigua a pressió."

Luis: " Va estar molt be..."













VISITA AL MERCAT DE LA BOQUERIA I LA RAMBLA DE CATALUNYA

Un gran passeig ple de color i olors embriagadors que envolten el ambient per el Mercat de la Boqueria de Barcelona, lloc imprescindible de la cultura catalana. Vam passejar i gaudir de la múltiple varietats de fruites, carns, peixos ... que omplen aquest pintoresc esplai.
Alex: “ Va ser molt bonic la Boqueria, ho vam passar excel•lent amb els monitors i els companys. La Rambla estava plena de actors de carrer que feien activitats molt boniques.”
Andrea: “ Va ser divertit, les estàtues de la rambla em van agradar molt i vam fer moltes fotos engrescadores. Vam comprar sucs naturals a la Boqueria que estaven molt bons.”
Daniela: “ Vaig fer Cupido en aquella sortida ajuntant a uns companys meus, va ser divertit. La Boqueria i la Rambla em van agradar i ho vaig passar molt be amb els meus companys i monitors.”







La Educadora Social ens va acompanyar en aquesta sortida, te molt bon rollo amb nosaltres i ens va agradar gaudir de la seva companyia. Gracies Marga!!











SORTIDA AL PARC DE LA CIUTADELLA

Van anar al Parc de la Ciutadella i vam gaudir d’una passejada amb les barquetes de el llac de el parc. Ens vam regalar aquesta meravellosa experiència, durant una estoneta ens van deixar emportar per aquesta activitat amb la companyia dels animalets que en ell viuen. Desprès van gaudir de la sombreta d’un gran arbre, el vam escalar i vam fer petar la xerrada.



Pamela: “Va estar molt be perquè vam aprendre a remar i teníem la sensació de que cauríem a l’aigua. Va ser divertit escalar a l’arbre... Adeuuuuu”




Nancy: “ Va ser molt lindo, molt divertit!!”












Obniel: “Em vaig sentir molt be en les barquetes, va ser molt divertit. Semblava un mico a dalt dels arbres.”





VISITA DEL DIABLES DE POBLE NOU I COLLA DEL DRAG

Ens van venir a veure els diables del Poble Nou i ens van explicar en que consistia la seva feina, les típiques tradicions catalanes. Van anar a veure els capgrossos i van fer practiques de percussió ja que el nostre monitors es un professional. Ens van agradar molt, inclús algun del nosaltres vol formar-hi part



Gabriel: “ Va ser guay com jo”











Pablo: “Em va agradar. Em va agradar fer bromes amb els capgrossos i la percussió a la sala insonoritzada.”