divendres, 23 de juliol del 2010

NOU BARRIS MENJARS TIPICS





Els menjars típics de cada país són diferents. Per exemple: de Perú l’arròs amb pollastre, d’Equador la menestra, de Senegal el tiebou diene, d’Espanya la truita de patates, de Bolívia la cochamba, el pique macho i el majadito i, per últim, de Pakistan el indian food naan. Els menjars els vam posar a sobre d’un mural que haviem fet dies enrere amb les banderes dels nostres països amb el títol “A l’estiu Barcelona t’acull”. A sobre de cada bandera, cadascú va posar el menjar del país corresponent. Tots vam tenir la oportunitat de tastar menjars d’arreu del món. Ens ho vam pasar molt bé i els menjars estaven molt bons.

Valery i Anaid

NOU BARRIS SKATING




Va ser un bon moment, ens vam divertir molt i ens vam riure amb les caigudes de tots els nostres companys. Ningú va portar guants, la monitora va portar molts guants per a tots. Tot i això, ens van faltar guants, vam tenir q comprar 3 parells de guants. Va haver un moment en el que una màquina va netejar el gel i en aquest moment relliscava més. Ens ho vam pasar molt bé en aquesta sortida.

Kent i Miguel.

Districte Sants-Montjuïc / Sortida a patinar sobre gel

NOU BARRIS Sortida al ZOO





El dimecres dia 21 de juliol vam veure molts animals, micos, tortugues, dofins, pingüins, tigres, lleons, cabres… també vam prendre fotos entre nosaltres i als animals. Ens va faltar veure les girafes. Vam poder tocar una vaca i unes cabres. Vam tenir la oportunitat de veure l’hàbitat dels animals. La excursió al zoo ens va servir per a aprendre els noms dels animals en català. Vam veure animals que als zoos dels nostres països no haviem pogut veure. Ens va agradar molt aquesta sortida.

Marco Antonio i Luis Fernando.

Districte Sants-Montjuïc / Dibuix sortida




Vam visitar el parc de l' Espanya Industrial i en Darwin ens ha deixat publicar aquest dibuix que va fer durant la sortida. Moltes gràcies i a verue si tenim la sort de poder-ne veure més !

Districte Sants-Montjuïc / Barcelona- Bolívia

VENGO DE BOLIVIA
TENGO 16 AÑOS LLEGUE A BARCELONA HACE DOS SEMANAS Y EN ESTE TIEMPO ME PARECIO QUE ES MUY DIFERENTE AUNQUE AQUI HAY VARIAS CLASES DE PERSONAS Y CULTURAS Y ES POR ESO QUE ES BONITO IGUAL.
EL TRANSPORTE PERO EN BARCELONA NO CUALQUIERA ES CONDUCTOR DEL BUS O TAXI .
MIENTRAS QUE ESTUDIO EL IDIONA DE BARCELONA QUE ES CATALAN TAMBIEN VISITAMOS VARIOS LUGARES COMO EL MUSEO QUE PARECIO MUY BONITO, EL ZOOLOGICO, LA PISTA DE PATINAJE Y VARIOS LUGARES MUY BONITOS .
LAS PERSONAS QUE NOS AYUDAN SON MUY AMABLES IGUAL QUE LA SEÑORITA PAULA AUNQUE EXTRAÑO MI PAIS QUE ES BOLIVIA ME ESTOY A COSTUMBRANDO A BARCELONA

Districte Sants-Montjuïc / Visita al MUHBA

Museu Contemporània d’Història

Fuimos al barrio gótico donde queda el museo. Llegamos al museo nos dieron unos aparatos para escuchar los diferentes puntos de información sobre la historia arqueológica
De Barcelona prehistórica Miramos cofres de tesoros, también había un canal donde los romanos guardaban el vino en unos posos, los posos ya deteriorados con grietas.
Había una piscina subterránea donde solo se podía bañar el rey, también habían muchos túneles, muchos restos de huesos .

Distriste Sants-Montjuïc / Diàlegs al mercat












El mercat

vam anar al mercat a preguntar les fruites carns verdures en català i les persones que venen eren molt amables i respectuoses ens explicarem molt sobre les fruites d'on venien, com costaven, en les carns parlem de les anxoves sobre la cura especial que els donen en el canvi de clima d'estiu a hivern perquè no es danyin.

cada un de nosaltres va fer preguntes senzilles amb l'ajuda es sergi els preguntem quina fruita és la més gran, la més petita.

Districte Sants - Montjuïc / Visita al Zoo



SORTIDA AL ZOO

La sortida al zoo el dimecres ha sigot una experiència mol bona. Hem vist molts animals com: delfins, caballs, zebres, serps, elefants, caimans, pingüins, lleons i molts més. No hem acabat de veure tot el recorregut. Hem fet molts fotos amb els animals.