dijous, 29 de juliol del 2010

!!!SANT MARTI!!!


EL LABERINT D’HORTA






La visita al Laberint d’Horta va estar acompanyada sempre de l’aigua, aquest be tant necessari per la vida, ja que feia molta calor. Va ser un dia lluent, el sol ens va acompanyar en tot moment. Vam trobar altres biblioteques aquell dia, el Laberint era nostre. La vegetació convidava al acolliment, les fonts d’aigua refrescaven l’ambient.



Les dues nenes de Pakistan van estar encantades amb l’excursió i van fins i tot mullar al monitor. xd




Les sortides cada cop són millors ja que cada cop tenim més feeling entre nosaltres.





El jardiner ens va a banyar una mica ja que la calor.. quina calor... va ser un moment molt divertit, desprès una petita guerra de aigua.



!!Soc de Barcelona i em moro de calor!!






Compartint moments...



Aprenent els uns dels altres.


I disfrutant sempre al màxim.

Biblioteca Poblenou visita al Zoo



VISITA AL ZOO!!




El dimarts 20 de juliol els nens de la biblioteca de Poble Nou han anat a visitar el zoo amb tres noves integrants que formen part d’aquesta petita família que s’ha creat en aquest projecte. Tres noves nenes que comencen el seu primer dia amb aquesta super excursió, una oportunitat per conèixer els seus nous companys en un ambient relaxat i intercultural, veient animals d’arreu del món.


Nous amics que sempre et reben amb un gest ple de caliu!






Nicolle: “Va ser el meu primer dia al projecte i la sortida al zoo em va semblar divertida i maca ja que soc una gran amant dels animals.”







La tortuga es un dels animals amb més antiguitat de el nostre planeta, va ser company dels famosos dinosaures.










Tots units donant-li carícies a la vaqueta.





Sandy: ” Va ser una de les millors sortides que em fet, encara que em sap greu que els animals no puguin disfrutar de la seva LLIBERTAT. Si us plau tots units per el alliberament dels animals!!”






El Goril-la aburrit somiant amb les grans selves i el cel obert.