dimarts, 10 d’agost del 2010

Noves arribades i noves experiències!



Passades unes setmanes, a la biblioteca Mercè Rodoreda han anat arribant nous joves que també volen presentar-se i saludar-vos:

Loraine: yo vengo de Barranquilla , una ciudad de Colombia conocida por sus fiestas .El carnaval de Barranquila se celebra en Enero, Febrero, es un fiebre muy tradicional, llena de disfracez y emociones

Melissa: en Colombia también se ven aguas termales en Santa rosa donde se ven aguas calientes y pueden llegar a ser medicinales.

Leandra: vengo de Trujillo, ciudad de Perú, es un lugar muy hermosa , lo tipico de está ciudad son las fiestas comidas y los lugares turisticos de mi país , ¡ Machu picchu una de las 7 maravillas del mundo !

Eylin: Soy de Barranquilla de la costa y lo que mas me gusta es la comida, el plato tipico de la costa , es el pescado arroz de coco y patacon también hay variedades de frutas como el coco, el banano , el aguacate y muchas más.

Afinant la veu i de cap al Karaoke!











SANT ANDREU visita el PARC GÜELL



La Biblioteca Can Fabra vam anar a fer una visita a aquest famós parc de Barcelona...El Parc Güell.



El Parc te unes bones vistes de la ciutat. La Sagrada Família des del Parc.






El nostre Districte des del Parc...



Cada vegada coneixem més jocs de Barcelona per anar a passejar o per ensenyar als nostres amics. Per cert, buf! Quina calor!!!









SANT ANDREU a l´entorn de la BIBLIOTECA CAN FABRA



Ens encanta jugar a fútbol (soretot als nois).






SANT ANDREU visita el MUSEU OLÍMPIC I DE L'ESPORT























La nostra visita al museu olímpic ens va permetre de veure la ciutat desde dalt, hem pujat fins allà desde el metro de plaça Espanya amb les escales mecàniques.