dilluns, 23 d’agost del 2010

Ens pintem les cares- Districte Sants-Montjuïc



CARAS PINTADAS

Fue muy divertido pintarnos las caras con el maquillaje para tener una idea buscamos en el ordenador y revistas vimos muchos diseños de caras y elegimos los que nos gustaron mas .Empezamos a trabajar entre pareja. Tomó mucho tiempo pintarnos. La mayoría no alcanzo pintarse y otros no querían macharse porque cuesta mucho sacarse la pintura .Lo bueno fue que los diseños quedaron muy bonitos similares a los de la revista.




Valoracions dels joves


Aquesta ha estat una experiència molt agradable i que les persones que van organitzar això segueixin ajudant a aquelles persones que venen des de molt lluny per trobar una vida millor i oportunitats que en el seu país d'origen no trobarien i només em queda dir gràcies per tot el que m’han ensenyat .

Paul



Tot això m’ha agradat, quan vaig venir aquí vaig emocionar-me perquè em van dir que era molt bonic, les sortides molt emocionants, boniques, gràcies a aquesta Biblioteca he conegut molts llocs que no coneixia, els agraeixo molt per tot.

Bryan



Me ha gustado todo. Me gusta mucho pintar y ser amable con todo mis compañeros y ellos conmigo y me gusta mucho como me tratan Laia y Lalo y los quiero mucho a los dos. Me gusta estar con ellos cada momento.

Camila


Pintem samarretes


Hemos pintado sobre poleras disseños a nuestro antojo. Quedaron harto bien!















Castellers i festes de gràcia-Districte Sants-Montjuïc






Castells catalans

Els castells catalans són una tradició única en el món i un patrimoni de la humanitat. És un conjunt de persones que es posen un a sobre l'altre per a conformar una gran fila vertical construint una torre de diversos pisos. La meva experiència en fer un castell amb ajuda de gent que pertanyen a una colla castellera va ser molt bonica i agradable.

Festes del barri de Gràcia

Les festes de gràcia són una infraestructura formada per molts carrers decorats amb una bella i distingida decoració . Els decorats són molt diferents els uns als altres però tots molt bonic. El que vulgui arribar a tenir el premi cal que treballi molt en el decorat i i sempre ha de ser tot amb material reciclat.





Preparació liptub

Durant dies hem preparat el video tots junts. Aquestes son algunes de les fotos que tenim. No ha estat fàcil pero ens hem divertit molt.

Creiem que ho hem aconseguit.
















Visitem les festes de Gràcia

La setmana pasada vam anar a veure els carrers de gracia per que son festes ara. També vem aprendre que son els castellers. Un dels nostres companys va pujar a un castell.




Pintem samarretes - Districte Sants-Montjuïc







Las camisetas pintadas


Un día en la biblioteca Vapor Vell todos trajeron una samarreta de color blanco y lo pintaron: pusieron sus firmas; recuerdos; poema y muchas cosas más y las samarretas todos lo tendrán de recuerdo la samarreta del casal Vapor Vell. Que chevre !