dimarts, 24 d’agost del 2010

SANT ANDREU s´omple de ... COLORS!!!










SANT ANDREU a les FESTES DE GRÀCIA





Visitem el Museu Olímpic i de l'esport!!!!!!!!!!!!






Hem anat al Museu Olímpic i de l'esport de Barcelona on ens ho vam pasar molt bé veien els esportistes i els diferents esports!!!

Biblioteca Nou Barris al Laberint d'Horta


Visita al Laberint d'Horta, un parc de Barcelona molt maco! I en el que et pots perdre!!!!

Manualitats a la Biblioteca Nou Barris







En aquests dos mesos hem fet moltes manualitats, varem fer un mural amb les banderes dels nostres paisos i vam conèixer la d'altres paisos. També vem dibuixar i pintar una mapa de totes les parts del món perquè tots som de diferents paisos... Hem fet mascares d'animals...

A Nou Barris fem Acrosport








A que no sabeu que és l'ACROSPORT?... doncs, nosaltes ara ja si!!! Les nostres monitores ens van ensenyar aquest esport que es basa en l'equilibri utilitzant la teva força i la de l'altre per fer figures. VA SER SUPER DIVERTIT!!!!!!


Picnic intercultural



Varem fer un intercanvi de menjars típics i varem fer un picnic multicultural al parc. Tots varem tastar aliments nous i en aquesta foto teniu en primer pla: Pa amb tomaquet amb embotit que es diu fuet i un altre catalana i una super truita de patates que estava bonísisma!!!!!!!!!

Visitem la torre de Collserola



Varem anar de visita a la Torre de Collserola i vam pujar tots encara que alguns els feia una mica d'impressió... Ens va agradar molt veure lo gran que es la ciutat de Barcelona i veiem a les persones molt petites. Quines vistes més maques!!!!!

Manualitats a la Biblioteca Mercè Rodoreda!!!







Fa dies varem començar a fer un capgrós i cada dia li afegiem noves capes de paper de diari amb cola blanca. Com ens quedaran???




Biblioteca Poblenou al complet!


El dijous i el divendres de la setmana pasada varem anar al Parc de la Ciutadella per fer la gravació del nostre videoclip de Llença't a l'estiu, Barcelona t'acull i varem aprofitar per fer una foto de grup que tots guardarem per recordar el que hem compartit en aquests dos mesos.

Torre de Collserola- Districte Sants-Montjuïc



TORRE DE COLLSEROLA
Para poder llegar a la torre de collserola tomamos el metro y luego llegamos a un lugar donde un bus nos iba a llevar a un edificio donde nosotros teníamos que caminar hasta la torre. Subimos por una montaña que se vio casi todo Barcelona y al llegar subimos por un ascensor que nos llevaba hasta el 14 piso y ahí vimos todo Barcelona y nos tomamos fotos con el nombre de nuestras ciudades ya que había los kilómetros que nos distanciaban de muchas ciudades del mundo. Mientras esperábamos para bajar algunos se pusieron a cantar y a bailar y luego nos bajamos de la torre de collserola, caminamos un trozito de bosque y volvimos a la biblioteca y de ahí cada uno se fue a su casa y eso fue todo por ese día .